ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Mетодичний подіум

У рамках Європейського року навичок, на виконання плану, з 23-25 квітня 2024 року в онлайн форматі НМЦ ПТО у Херсонській області організовано і проведено: «Презентація методичних напрацювань щодо формування енергоефективних компетентностей. Презентація методичних напрацювань щодо формування економічних компетентностей».

Спікери методичного подіуму, педагоги, які здійснюють підготовку фахівців з професій будівництва і промисловості, підготовку фахівців з професій електротехнічного напряму, презентуючи власні напрацювання, створили атмосферу професійного обміну результативними методами і прийомами організації освітнього процесу, інноваціями щодо формування енергоефективних компетентностей та енергозбереження. Також спікерами заходу був презентований власний досвід відносно формування економічної компетентності здобувачів освіти за допомогою поєднання комплексу теоретичних знань та практичних вправ і застосунків.


  На подіумі власними педагогічними напрацюваннями поділились працівники нашого навчального закладу: Тонкоглаз Т.Л. та Сасько С.А.  з відповідними темами «Методика впровадження енергоефективності за допомогою курсів «Система утеплення фасадів матеріалами Ceresit» та «Інструменти формування економічної компетентності здобувачів освіти».

 

Катерогія: Новини