ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН ЗАБЕЗПЕЧИТЬ БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ ПРОТЯГОМ УСЬОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

      Шановні викладачі нагадую, що для ефективного дистанційного навчання загальноосвітнім предметам, МОН рекомендує користуватись матеріалами ВШО.

      15 вересня 2022 року громадська спілка «Освіторія» за підтримки МОН, Мінцифри, ЮНІСЕФ та у співпраці з УІРО доповнює й оновлює навчальний контент Всеукраїнської школи онлайн – державної цифрової платформи для дистанційного та змішаного навчання школярів 5-11 класів.

      До кінця 2022 року на платформу будуть додані уроки, тести та матеріали для самопідготовки з 18 дисциплін для учнів 5-11 класів. Таким чином разом з усіма уроками, що вже є на платформі, ВШО покриватиме навчальні програми повністю, щоб школярі в Україні та за кордоном могли безперервно навчатись онлайн. Нині на платформі вже розміщено понад 2500 уроків і до кінця року буде додано ще 1000.

      Навчання на платформі просте і зручне, цікаве і сучасне, а також повністю безкоштовне для всіх дітей. Кожен урок відповідає інтересам та сприйняттю сучасного школяра. Так, для викладення та пояснення навчального матеріалу використовуються 3D-моделі, 3D-екскурсії та інтерактивні експозиції музеями світу, елементи гейміфікації та сучасних комп’ютерних ігор (як War Craft) і навіть влучні і такі улюблені серед школярів (і не тільки) меми.

      Кожен урок ВШО пройшов 5 рівнів експертної перевірки, зокрема на відповідність навчальній програмі, доступність і недискримінаційність.

      Долучитися до навчання на платформі можна за посиланням —  lms.e-school.net.ua.

      Нагадаємо, електронні підручники для навчання в умовах воєнного стану розміщено у вільному доступі

Катерогія: Новини