ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Всесвітній день охорони праці

Всесвітній день охорони праці відзначається 28 квітня, як День вшанування пам’яті працівників, які загинули на роботі.

Найвищі цінності – це життя і здоров’я людини та їх захист потребує чималих зусиль, адже інколи людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями під час трудової діяльності. До виробничих небезпек, окупант додав нові – бойові дії та наслідки від них.

Цього року визначена Міжнародною організацією праці тема буде зосереджена на дослідженні впливу зміни клімату на безпеку та здоров’я працівників на роботі.

В навчальному закладі був проведений тиждень охорони праці. Протягом тижня педпрацівниками училища були проведені різні тематичні заходи:

 

  • виховні години в групах 37 (класний керівник Бурдюгова Н.А., майстер в/н Бойчук Л.Д.), 33, Т – 6 (класний керівник Гринчак І.М.), 31 (класний керівник Степаненко Л.В., майстер в/н Мічковський В.О.), Т-27 (класний керівник Сасько С.А.), МБ-12 (класний керівник Ярохович А.Ю.) для привернення уваги  здобувачів освіти до питань охорони праці; запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням; впливу змін клімату на умови та безпеку праці; вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.
  • Брейн-ринг ” Кращий знавець охорони праці” відбувся між 17 та 37 групами та був проведений викладачем Чередниченко С.Я., переможці гри отримали дипломи.
  • був створений в Google Класі кабінет з «Охорони праці», де була надана різноманітна пізнавальна інформація з даної тематики для здобувачів освіти.
  •  

Між здобувачам освіти нашого навчального закладу провели тестування та визначили кращих знавців правил охорони праці:

 

1 місце – Тимошенко Максим, Говорухін Павло; 

2 місце – Верещак Олег, Чечін Станіслав; 

3 місце – Ісаєва Надія.

 

Катерогія: Новини