ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Нові підходи та тенденції щодо запровадження енергоефективних технологій

   За підтримки консалтингової компанії Paeradigms LLC  наразі розробляються  три навчальні програми, пов’язані з енергоефективністю в будівлях, що в подальшому можуть бути запроваджені на рівні вищої та професійно-технічної освіти. Наші педагоги:  заступник директора з НВР Воїнова Людмила та майстер в\н Мацалковський Олексій  беруть активну участь у роботі творчих груп по розробці нових курсів,  у навчанні та ознайомленні з новими проектами у нових енергоефективних підходах  у будівельній галузі. Вивчали  системи кріплення фотоелектричних систем, що інтегровані в дах будівлі.

   Навчання проводив  Мартін Крік, лектор Федерального освітнього центру Німецької торгівлі дахами для електричних сонячних систем. Вивчали  роль теплових насосів для створення енергетичних систем без використання палива ( Проф. Вольфганг Штрайхер, Інсбруцький університет). Низькотемпературні джерела тепла.  Компоненти теплових насосів. Види теплових насосів. Охорона праці, санітарний та протипожежний захист та охорона навколишнього середовища.  Комунікація та механізми ефективної взаємодії. Корпоративна культура та етичні аспекти професійної діяльності (Вадим Литвин, Paeradigms LLC)

   Проєкт технічного співробітництва «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (далі – проект FEER), який реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини та співфінансується урядом Швейцарії. Компонент проєкту «Професійні кваліфікації» спрямований на розвиток кваліфікаційних можливостей, орієнтованих на попит на ринку з акцентом на енергоефективність для працівників та молодих спеціалістів.

 

Катерогія: Новини