ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

ДПА та захист дипломів

   22.06 та 23.06.23 року  відбулись ДПА та захист дипломів  у випускних групах нашого училища за професіями: «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; машиніст бульдозера; машиніст екскаватора одноковшового»,  «Столяр будівельний; верстатник деревообробних матеріалів»,  «Штукатур; лицювальник – плиточник; маляр», та спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія». Незважаючи на карантинні обмеження, 484 дні жахіття війни, вісім місяців окупації наші здобувачі освіти  дійшли до фінішу навчання! Вдало склали ДПА та захистили дипломи, підтвердивши рівень знань та вмінь отриманих за весь час навчання. Дякуємо вам, ви надія вільної та незламної України!

Дякуємо вашим батькам, викладачам та майстрам в/н, які своєю любов’ю та невтомною працею допомогли  вам розкрити свої можливості і наділили вас великим багажем знань та професійних вмінь. 

Пролетіли роки навчання в училищі — попереду довгий та дорослий шлях, важливі рішення та серйозні завдання. Нехай будь-який зроблений вибір виявиться вірним, а будь-який крок – правильним. Легких починань та великих успіхів. І найголовніше – не треба нічого боятися. Будьте відкритим для всього і світ буде відкритий для вас!  Досягайте успіху і з приязню згадуйте роки  навчання в нашому училищі!  

Катерогія: Новини