ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

24 ЛЮТОГО — ДРУГА РІЧНИЦЯ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РФ ДО УКРАЇНИ

Два роки тому 24 лютого жителі Херсонщини прокинулись від вибухів. Російська армія прицільно била ракетами по військових частинах та аеродромах. Нескінченні колони військової російської техніки потяглись з тимчасово окупованого Криму через КПВВ.

А далі — бої за Антонівський міст і загиблі у Бузковому сквері тероборонівці. Шок, страх, розгубленість, черги й невизначеність — у перші дні повномасштабного вторгнення. І окупація. Вона розпочалась для Херсонщини 24 лютого і для правобережної частини області тривала вісім місяців. Для лівого берега вона триває і донині.

Два роки повномасштабного вторгнення. 10 років російсько-української війни – імперіалістичної та загарбницької. Спрямованої на знищення нашої національної ідентичності. Проте у боротьбі з ворогом українці – одностайні.

Передовсім дякуємо нашим воїнам. Схиляємо перед ними голови, бо саме завдяки їх подвигу щодня ми безпечно робимо звичні справи. Завдяки їм уже 10 років даємо відсіч цинічному ворогу. Дякуємо волонтерам і українцям, які щодня підсилюють наших захисників. Всім, хто допомагає наближати таку бажану перемогу.

В училищі до дня пам’яті початку агресії росії проти України, були проведені виховні години в групах навчального закладу та створена сторінка пам’яті, де розміщений відео та інформаційний контент про 24 люте 2022 року.

10 років боротьби та надії. 10 років болю, втрат і здобутків. Зрештою той день таки настане – Україна переможе. Україна відновить свою територіальну цілісність. Борімося!

 

Катерогія: Новини