ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

ВСТУПНИКИ ЗМОЖУТЬ БЕЗКОШТОВНО ГОТУВАТИСЯ ДО НМТ НА ПЛАТФОРМІ «ILEARN»

Вступники зможуть долучитися до безкоштовних вебінарів для підготовки до НМТ з математики, української мови та історії України на онлайн-платформі «iLearn» від ГС «Освіторія».

Вебінари з української мови проведе цьогорічний фіналіст світової премії «Global Teacher Prize» Артур Пройдаков, з історії України — Артур Бабенко, а з математики — Юрій Захарійченко.

Вебінари проходитимуть щотижня у вівторок, середу та четвер о 17:00. Перші онлайн-заняття відбудуться:

Перші три заняття можна буде переглянути на платформі  iLearn.org.ua або ютуб-каналі, а всі наступні лише наживо на платформі «iLearn» за умови попередньої реєстрації.

  • 21 листопада— з української мови;
  • 22 листопада— з історії України;
  • 23 листопада— з математики.

Окрім вебінарів, iLearn пропонує інші матеріали: тренажери мультипредметного тесту, записи торішніх вебінарів з англійської мови, біології, хімії та фізики.

iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що п’ятий рік поспіль допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до таких вступних випробувань, як НМТ (національного мультипредметного тесту) чи ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання). З жовтня 2018 року на iLearn зареєструвалося понад 246 тис. користувачів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.

Катерогія: Новини