ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Всеукраїнський тиждень професійної освіти

З  22 до 26 травня 2023 року пройшов  Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Він відбувся в межах Європейського року навичок.

Упродовж 5 днів відбудулися заходи на національному та регіональному рівнях, а також заходи від міжнародних та бізнес-партнерів сфери.

Кожен день заходів національного рівня був  тематичним та присвячений одній з ключових сфер професійної освіти. Викладачі, майстри в/н та здобувачі освіти нашого закладу брали активну участь у проведені тижня.

Викладач спецдисциплін Чорна С.М. та майстер в/н Хмельов В.М. представили власний професійний досвід на методичних вебінарах організованих НМЦ ПТО в  Херсонській  області за темами: «Інноваційні технології у професійній підготовці майбутніх фахівців електротехнічного напряму» та  «Використання інноваційних педагогічних і виробничих технологій в освітньому процесі».

Інформативним та корисним був вебінар «Нові освітні інструменти для професійної освіти 2023», де презентували засоби для ефективного дистанційного навчання, он-лайн тренажери для формування практичних вмінь здобувачів освіти. Викладачі нашого закладу отримали професійну допомогу у вдосконалені їх власних уроків та покращенні практичних навичок здобувачів освіти.

Багато важливої інформації було надано від стейкхолдерів педпрацівникам для розуміння потреб та вимог роботодавців під час підготовки майбутніх працівників. Також розглядали практичні аспекти формування необхідних навичок в умовах пост-кризового розвитку країн, навичні необхідні для відбудови нашої країни.

Не забули і про здобувачів освіти та їх підготовки до професійного життя, надали інформацію про створення ефективних стратегій презентації себе, як гарного спеціаліста; продовжили формувати активну громадську позицію молоді.

Тиждень пройшов на високому рівні: активно, інформативно та пізнавально. Педпрацівники училища поповнили та підвищили власні професійні компетентності, визначили нові обрії та напрями підвищення  власної траєкторії професійного зростання.

 

Катерогія: Новини