ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

STEM-освіта: інновації та перспективи впровадження

14 травня на базі  НМЦ ПТО у Херсонській області відбувся семінар-практикум для  викладачів спецпредметів та майстрів виробничого навчання професій газозварювальних робіт за темою: «STEM-освіта: інновації та перспективи впровадження» у формі відеоконференції.

Посилення ролі STEM-освіти є одним із пріоритетів модернізації освіти, складовою частиною державної політики з підвищення рівня конкурентоспроможності національної економіки та розвитку людського капіталу, одним з основних факторів інноваційної діяльності у сфері освіти, що відповідає запитам економіки та потребам суспільства.

Впровадження STEM-освіти змінить економіку нашої країни, зробить її більш інноваційною та конкурентоспроможною, а тих здобувачів освіти, які розуміють особливості даного підходу та зможуть впроваджувати його в професії, зробить затребуваними спеціалістами на ринку праці.

Тому включення елементів STEM-освіти в освітній процес є сучасною вимогою якісної підготовки кваліфікованого робітника. На даній зустрічі, майстер в/н Панейко С.О, поділився власними напрацюваннями в даному питані, продемонстрував освітні ресурси, які він створив для впровадження STEM-освіти під час проведення занять. Надихнув інших педагогів спробувати, також, свої сили в опануванні  STEM-освіти.

Катерогія: Новини