ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні

Наш навчальний заклад у травні брав участь у конкурсному відборі  закладів П(ПТ)О для участі у новому етапі проєкту з енергозбереження та впровадження короткострокових навчальних програм із енергоефективності та енергозбереження, розроблених у рамках проєкту «FUTURE PROFI». Проєкт технічного співробітництва «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (далі – проект FEER), який реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини та співфінансується урядом Швейцарії. Компонент проєкту «Професійні кваліфікації» спрямований на розвиток кваліфікаційних можливостей, орієнтованих на попит на ринку з акцентом на енергоефективність для працівників та молодих спеціалістів.

За результатами відбору наше училище потрапило в число 9 закладів – переможців. Як переможців конкурсу нас запросили взяти участь у круглому столі-презентації: «Нові можливості у сфері енергомодернізації та підвищення кваліфікації з енергоефективності», який відбувся 13 вересня. Під час заходу було урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння з GIZ  щодо впровадження у 2023-2024 навчальному році короткострокових навчальних програм із енергоефективності та енергозбереження, розроблених у рамках проєкту «FUTURE PROFI».

 Серед учасників заходу були представники центральних органів виконавчої влади, проєктів міжнародної технічної допомоги, закладів П(ПТ)О, вищої освіти, експерти тощо.

Метою заходу було ознайомлення партнерів з напрямами та умовами надання технічної допомоги через реалізацію двох нових грантових проєктів, які впроваджуються в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» та укладення Меморандумів про взаєморозуміння між GIZ і закладами П(ПТ)О.

Катерогія: Новини