ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Підготовка до нового навчального року

   Незважаючи на  воєнний  стан в країні колектив працівників Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 2 м. Херсона» протягом травня  2022 року плідно здійснював роботи щодо підготовки навчально – матеріальної бази до нового навчального року.

   Майстрами виробничого навчання були проведені ремонтні роботи виробничих майстерень, часткові косметичні ремонти кабінетів, виготовлені меблі  для проживаючих у гуртожитку. Іншими працівниками училища здійснювалось генеральне прибирання навчальних , господарчих приміщень, території училища. Тобто навчальний заклад готується з 1 вересня  2022 року розпочати новий навчальний рік у звичайному режимі.          Педагоги  до проведення  освітнього процесу у 2022 -2023 році – готові.

Шановні здобувачі освіти колектив педагогів чекає вас на навчання самій мирній  професії –  будівельника!

    Будівельники не тільки зводять саму споруду, а й проводять її обробку – штукатурять стіни і стелі, фарбують, утеплюють фасади, монтують комунікації.

Сучасний будівельник повинен багато вміти, адже для спорудження будинку мало поставити стіни і зробити стелю. Для того, щоб побудувати будинок, потрібно правильно спланувати територію, виконати земле копальні роботи під майбутню будівлю,  вибрати будівельні матеріали і правильно розпорядитися ними,  щоб вчасно та  якісно виконати роботу.      Майбутнім фахівцям у галузі будівництва  не варто забувати, що будівельники зводять не тільки житлові будинки, а й заводи, торгові комплекси, мости, тунелі, басейни. Для їх спорудження потрібно знати всі тонкощі будівельної справи, а цим тонкощам якраз і навчать вас наші педагоги.

Адже – без перебільшення –  будівництво є найголовнішою рушійною силою економічного розвитку  країни в цілому та  нашого регіону. Саме будівництво  сприяє формуванню та зростанню всіх виробничих і невиробничих сфер, оскільки забезпечує будівлями і спорудами, в яких ми творимо і будемо творити  історію .

Катерогія: Новини