ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

(066) 898-40-27 (095) 475-97-85

002vpu@i.ua

Кулінарний конкурс «Гарбузовий Маєток 2024-2025»

Всеукраїнський кулінарний конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2024-2025». Цей конкурс має мету донести мешканцям України та Європи, що гарбуз – це гастрономічна кулінарна зброя України. Використовувати в своєму раціоні харчування локальні продукти України – це круто, корисно, смачно!

За підсумками в цьому конкурсі взяли участь 63 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила 116 осіб , з них:

молоді кухарі, учні-53; майстри виробничого навчання, викладачі-63.

Члени журі оцінювали окремо роботи та презентації молодих кухарів, окремо роботи майстрів.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:

1.Оригінальність та особливість рецептів.

2.Складність приготування та дотримання технології приготування страв.

3.Презентація конкурсної страви, творчий підхід: оригінальність, простота, новизна та дотримання кулінарної моди(самих страв).

Наш майстер в/н, Давидова Н.І., презентувала власний рецепт приготування смачної гарбузової сфери з білим шоколадом, м’ятним соусом і ікрою з гарбуза та посіла ІІ місця серед учасників конкурсу.

Вітаємо майстра і бажаємо продовжувати створювати нові кулінарні шедеври.

Катерогія: Новини