Всеукраїнський кулінарний конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2024-2025». Цей конкурс має мету донести мешканцям України та Європи, що гарбуз – це гастрономічна кулінарна зброя України. Використовувати в своєму раціоні харчування локальні продукти України – це круто, корисно, смачно!
За підсумками в цьому конкурсі взяли участь 63 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила 116 осіб , з них:
молоді кухарі, учні-53; майстри виробничого навчання, викладачі-63.
Члени журі оцінювали окремо роботи та презентації молодих кухарів, окремо роботи майстрів.
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:
1.Оригінальність та особливість рецептів.
2.Складність приготування та дотримання технології приготування страв.
3.Презентація конкурсної страви, творчий підхід: оригінальність, простота, новизна та дотримання кулінарної моди(самих страв).
Наш майстер в/н, Давидова Н.І., презентувала власний рецепт приготування смачної гарбузової сфери з білим шоколадом, м’ятним соусом і ікрою з гарбуза та посіла ІІ місця серед учасників конкурсу.
Вітаємо майстра і бажаємо продовжувати створювати нові кулінарні шедеври.