ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Благодійна допомога учням училища

Дистанційне навчання в умовах воєнного стану вирішує багато викликів, яких зазнала освіта в Україні. Разом з тим, дистанційне навчання потребує об’єднання спільних зусиль батьків, учнів та педагогічних працівників для досягнення необхідних результатів навчання, а також підтримки з боку держави. Одна з умов успішного дистанційного навчання – це технічне забезпечення всіх учасників процесу. Не всі учні, особливо, з соціально вразливих груп мають сучасні технічні можливості для успішного дистанційного навчання.

 Тому для створення рівних умов у доступі до якісного навчання громадською організацією «Об’єднана поміч Україні» була запропонована благодійна допомога здобувачам освіти вразливих груп училища у вигляді подарунку, сучасного смартфону. Дана допомога мала на меті покращити можливості учнів у доступі до якісної освіти.

24.10 були надані смартфони здобувачам освіти та їх законим представникам. Висловлюємо слова подяки громадській організації «Об’єднана поміч Україні»  від імені учнів, батьків, педколективу за допомогу та підтримку в складний час.

Катерогія: Новини