ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"

приймальнa комiсiя:

095-365-24-25 097-175-46-77

002vpu@i.ua

Важлива iнформацiя для вступникiв

   Шановні друзі, війна змінила наші життя, і певні події складно планувати. Однак якщо ви цього року розглядаєте можливість вступати до закладів вищої освіти України (бакалаврський ступінь), будь ласка, ознайомтеся з інформацією, поданою нижче. 

   Наразі Міністерство освіти і науки України розробляє  Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. У ньому буде докладно описано, як саме відбуватиметься вступ. Ми ще не готові повідомити, які іспити й у якому форматі потрібно буде складати вступникам, але точно можемо сказати, що для організації будь-яких іспитувань потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію ми отримаємо з бази даних реєстрації для участі в ЗНО. Тому просимо про таке.

   Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти) ー ви є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти.

   Найімовірніше, ви вже маєте сертифікат учасника ЗНО, тож зможете заходити на свою  Інформаційну сторінку (логін і пароль для входу розміщено на сертифікаті – вам надіслали), аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій, яка стосуватиметься саме вас. Коли потрібно буде зайти на Інформаційну сторінку, ми повідомлятимемо на нашому сайті.

   Не забувайте заходити на власні інформаційні сторінки та ознайомлюватися з інформацією.

      Донецька, Луганська області 

Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти 

вул. Київська, 46, м. Вінниця, 21009

(0432) 65-65-35,  vintest@vn.testportal.gov.ua

Харківська, Полтавська, Сумська області

Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти

вул. Новоселівська, 27, м. Дніпро, 49083

(056) 790-24-99, (068) 151-16-43, rc.dnepr@dp.testportal.gov.ua

Київська, Черкаська, Чернігівська області,  м. Київ

Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти

вул. Бандери, 1, м. Івано-Франківськ, 76018

(0342) 75-09-75, office@test.if.ua

Херсонська, Миколаївська області

Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти

вул. Академіка Корольова, 26, м. Одеса, 65114

(048) 784-69-95, rc.odesa@od.testportal.gov.ua

 

ІНФОРМАЦІЙНА СТОРІНКА УЧАСНИКА ЗНО-2022

 

Шановний учаснику!/Шановна учаснице!

 

   У зв’язку з широкомасштабною агресією російської федерації проти України, атаками на українські міста, руйнуванням і пошкодженням закладів освіти проведення у 2022 році зовнішнього незалежного оцінювання стало неможливим. Наразі завершується розроблення механізму вступу у 2022 році в особливому порядку, який передбачатиме проведення національного мультипредметного тестування в комп’ютерному форматі.

   Усі, хто зареєструвалися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, на своїх Інформаційних сторінках обов’язково повинні підтвердити бажання взяти участь у національному мультипредметному тестуванні. Інформація про терміни, коли це потрібно зробити, з’явиться незабаром.

   Періодично заходьте на свою Інформаційну сторінку, щоб не пропустити повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти, а також стежте за новинами на нашому сайті.

Катерогія: Новини